Ervaringen

“De kracht van oprechte aandacht is zo waardevol en dat maakt dat aansluiting bij de Theekransjes Community een toevoeging is voor mijn praktijk. De Spoedcursus Theekransjes is een waardevolle dag met aandacht, inspiratie en creativiteit, waar je kennis kunt maken met de succesfactoren van de theekransjes.”
Wendy Zweers
www.praktijk-eigenkracht.nl

“Ik twijfelde op voorhand o.a. of het zou aanslaan in België. Nu ik de ganse uitleg gehad heb, denk ik er aan om zowel met bestaande groepen te werken als om volledig nieuwe groepen mensen samen te brengen.” 
Miet Joris
www.happinesskinderyoga.be

“De Spoedcursus Theekransjes heeft mij enthousiast gemaakt, is kleinschalig; je voelt je vrij en krijgt persoonlijke aandacht. Het heeft mij op ideeën gebracht op welke wijze ik kind en ouders kan bereiken.”
Leontien Mineur
Kinderverpleegkundige, babyconsulent, draagdoekconsulent, docent babymassage, trainer babytaal en kindercoach
www.happykids-zeeland.nl

“Ik heb tijdens de Spoedcursus Theekransjes heel veel inspiratie opgedaan daarnaast zit er achter Theekransjes ook een heel goed businessconcept.” 
Linda van Lier
Eye See You – Psychosociale therapie voor Jou.
www.tilburgtherapie.nl

“Ik vond de Spoedcursus Theekransjes een erg gezellige, waardevolle en leerzame dag, ik vertrok met een hoofd vol plannen! Van tevoren wist ik niet of het zou passen bij de Relax Kids lessen die ik geef maar het blijft een mooie aanvulling te zijn. Ik kan iedereen aanraden om de Spoedcursus te volgen, je kunt er zoveel kanten mee op!”
Sascha Spannenburg
www.kids-in-balans.nl

“De Spoedcursus Theekransjes heeft mij inspiratie gegeven voor nieuwe ideeën die ik allemaal binnen mijn praktijk kan uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat ik nu nog meer motivatie heb om mij op mijn praktijk te richten en mijn praktijk uit te breiden. Twijfel om me aan te melden was er niet. De drempel was de afstand, maar als je echt iets wilt is dat geen reden natuurlijk. Ik raad anderen aan om deze dag te volgen omdat ik zelf ervaren heb hoeveel inspiratie, motivatie en energie deze dag mij gegeven heeft. Daarnaast vind ik het heel prettig deel uit te maken van een Community waarin je met ideeën en/of vragen elkaar kan helpen en zo samen nog meer bereikt.”
Neeltje Emonds
www.studiobalansa.com

“Door de Online Spoedcursus Theekransjes heb ik enorm veel ideeën opgedaan om theekransjes binnen mijn kindercoachpraktijk vorm te gaan geven. Van tevoren had ik een beetje mijn twijfels om de online spoedcursus te volgen, omdat ik niet wist of het online een cursus doen wel bij mij zou passen. De Online Spoedcursus Theekransjes is erg duidelijk opgezet. Je kunt met de cursus bezig gaan op momenten dat het voor jou uitkomt. In mijn geval was dat erg prettig. Ik kan nu toch lekker aan de slag!”
Jolanda Zijderveld
www.jolandazijderveld.nl

“De Spoedcursus Theekransjes was voor mij een mooie bevestiging in wat ik al lang binnen in mij droeg. De methode, de gedachte achter de theekransjes past zo goed met wie ik ben hoe ik werk. De erkenning van wat je weet en wat ik graag wil uitdragen. Het is dan ook mooi om te weten dat er zoveel anderen zijn die ook op deze manier te werk gaan. Het is dan ook heel fijn om hierbij nu aangesloten te zijn.”
Heleen Mombarg
www.puurchado.nl

“Ik vond het een geweldige dag, we hebben dingen met elkaar gedeeld, we hebben inspiratie opgedaan en gebrainstormd met elkaar. We hadden aandacht voor elkaar en we luisterden naar elkaar. Ik weet nog niet wat het me gaat brengen in de toekomst, maar het voelt goed! Ik zou anderen zeker aanraden om zich aan te melden, het is erg gezellig en je gaat vol met ideeën naar huis.”
Lieneke Madrugo
Kindercoachpraktijk Bee Happy

“Ik had enorm veel zin in de Spoedcursus Theekransjes en het was nog leuker dan verwacht. Aan het einde van de dag had ik zoveel inspiratie dat ik gelijk aan de slag kon. Ik raad ook jou de Spoedcursus Theekransjes aan, om de mooie tools die je krijgt aangereikt om zelf theekransjes te gaan organiseren, waardoor jij als bedrijf nog meer zichtbaar wordt en je mensen laagdrempelig kennis kan laten maken met jouw praktijk en wie jij bent!”
Esther Mars
www.bij5-coaching.nl

“Na mijn Spoedcursus Theekransjes ging ik blij naar huis en was ik dankbaar dat ik aan deze cursus mocht deelnemen. Deze dag heeft mij positieve energie gegeven. Voor mij was het een enorme drempel, omdat ik nooit cursussen voor mij zelf volg. Nu heb ik dat wel gedaan en heb ik ook nog 4 leuke dames ontmoet. Deze lieve dames hebben ieder hun eigen verhaal en willen ook graag theekransjes organiseren vanuit hun eigen expertise en kracht! Dat ontroerde mij. Ik kan de cursus aan iedereen aanraden. Je verbindt kinderen groot of klein met elkaar. Je krijgt er zo veel voor terug, denk hierbij aan blije gezichten, (h)erkenning, mooie verhalen met een lach en een traan.” 
Saskia Vliem

“Ik heb een tijd geleden de Spoedcursus Theekransjes gevolgd. Voor de tijd had ik veel twijfels over de Theekransjes methode. Mijn gedachtes waren dat het heel truttig zou zijn, maar ik was vooral benieuwd naar het verhaal van Elske en het opzetten van haar praktijk. Uiteindelijk heb ik een onwijs leuke en leerzame dag gehad en kan ik zeker facetten van de Theekransjes methode inzetten in mijn praktijk.”
Gijs van Dongeren
www.praktijklinq.nl

“Wauw het vloog om en ik ben na deze dag nog enthousiaster geworden! Ik werd met name zo enthousiast van de methode omdat het voor mij voelde als thuiskomen, heel erg passend bij hoe ik nu ben en handel. Ik kan er al mijn eigen creativiteit en passie in kwijt, met als bonus het veilige gevoel van de hele theekransjes community achter je. Fijn om hier feedback te krijgen, ideeën op te doen en samen de wereld een stukje mooier te maken.” 
Maureen Weustenenk
www.puur-kind.nl

“Ik vond het erg leuk om de Online Spoedcursus Theekransjes te doen en het was fijn om er naderhand bij het eindgesprek verder inhoudelijk op in te gaan. Het was niet moeilijk, maar het is aan te raden om er de tijd en rust voor te nemen. Even aandacht nemen voor datgene wat je op dat moment aan doen bent. Ik raad het een ieder aan om hieraan mee te doen, omdat je op een oprechte en eerlijke manier jezelf en je bedrijf kan neerzetten. En dit alles vanuit je huiskamer.”
Melanie van Son
www.mellebie.nl

“Wij mochten met z’n drieën de Spoedcursus Theekransjes gaan doen. Het hele team staat achter deze deelname en is ontzettend benieuwd hoe we het in kunnen gaan zetten. De dag zelf was fantastisch. De hele dag was het warm en gezellig. We hebben inspirerende, inzicht gevende opdrachten gedaan en veel lol gehad met het groepje. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Dit gaat zo’n mooie aanvulling worden op ons preventieve aanbod. 
   De ideeën poppen op en we gaan enorm gemotiveerd de deur uit. Dit past bij ons, dit gaan we doen! Ieder op zijn eigen manier. Want heel eerlijk; dit was een heel klein beetje een lichte twijfel van Pauline, ‘Past het wel bij mij? Is het wellicht niet te zoetsappig?’, maar dat gevoel ebde snel weg, door de vrijheid om juist jouw eigenheid hierin mee te nemen. We gingen met een enorme positieve flow weg. Kijkend naar wat we leuk vinden, wat ons gelukkig maakt en waar je blij van wordt. Die flow blijft hangen en de dag van de spoedcursus komt regelmatig terug in onze gedachten.”
Rianne, Aafke en Pauline en werken samen in het gebiedsteam de Velden van Welzijngroep Sedna. 
http://www.welzijngroepsedna.nl/contact/gebiedsteam-de-velden

“De Spoedcursus Theekransjes was een mooie aanvulling op hetgeen ik tot nu toe aan opleidingen en cursussen gedaan heb. Ik zocht een gezellige en luchtige manier om iets met het thema gezondheid te doen en denk dat de Theekransjes Methode daar erg geschikt voor is. Het was een leuke dag waarbij ik genoeg inspiratie heb opgedaan om in 2018 met mijn eigen theekransjes te kunnen beginnen. Uiteraard zullen deze over het thema gezondheid gaan en worden er gezonde, zelfgebakken lekkernijen geserveerd.”
Brigitta Kruse / Orthomoleculair Therapeut
www.natuurlijkfitmetbrigitta.nl

“Het volgen van de Spoedcursus Theekransjes heeft er voor gezorgd dat ik nu precies zie hoe (en hoe goed) dit concept binnen Huppetee past. De dag is zeker een aanrader! Wat een berg informatie en leuke gesprekken! Zo tof om ook weer nieuwe mensen te leren kennen.” 
Marinda Tempelaars
Gespecialiseerde begeleiding aan kinderen met Downsyndroom.
www.huppetee.nu

“Theekransjes.nl kwam ik per toeval tegen tijdens een zoekopdracht en ik was onmiddellijk getriggerd om de Spoedcursus Theekransjes te gaan volgen. Er was even twijfel omdat het toch wel een eindje rijden was vanuit België, maar uiteindelijk ben ik in goed gezelschap van een lieve vriendin, er toch geraakt. Het was een heel gezellige, inspirerende en aangename ervaring, waarin duidelijk werd dat je de Theekransjes heel ruim kan inzetten. Voor verschillende doelgroepen, met een heel specifieke invulling. De huiselijke sfeer die je oproept met een Theekransje, geeft mensen een veilig gevoel, een gevoel van zich thuis voelen, waardoor ze makkelijker tot een open gesprek komen. En dit met een lekker tasje thee of koffie en wat lekkers.”
Danielle Goossens
www.daniellecoaching.be

“De Spoedcursus Theekransjes heeft me een hele hoop inspirerende gedachten en energie gebracht! Ik kan niet wachten om mijn eigen, eerste Theekransje te organiseren. Van te voren vroeg ik me af: Is dit wel iets voor mij? Wat brengt het mij en mijn praktijk? Maar ik zou anderen zeker aanraden de Spoedcursus Theekransjes te volgen en je aan te sluiten bij de Community: Je krijgt er een enorme energieboost van en alle beren op de weg die er eventueel zijn om te starten met Theekransjes, worden zo van tafel geveegd!”
Jerney Looijen
www.praktijkdeglinstering.nl

“De Spoedcursus Theekransjes heeft mij erg geïnspireerd en enthousiast gemaakt. 
Het schenken van Echte aandacht in deze wereld is hard nodig.  
Ik vind het super om hier een steentje aan te mogen bijdragen.”
Anneke Vegt
www.youniquecoachingpraktijk.nl

“Ik had al vaker een oproepje op Facebook gezien, en nu zag ik dat het een keer dichtbij was, hier moest ik bij zijn;) Het was een fijne, inspirerende dag. Ik heb weer veel nieuwe mensen leren kennen en dat vind ik heel verrijkend. De theekransjes geef ik nu alleen voor moeders. Wie weet wat er nog allemaal gaat komen. Ik zit in ieder geval vol met ideeën!!! Ik kan de cursus iedereen aanraden. Ik vind het een mooie manier van verbinden en van
betekenis zijn. Wie wil dat nou niet?!”
Annelies Hoefman
www.facebook.com/AndersLerenDenkenEnDoen

“Wat ik zo inspirerend aan het hele Theekransjesconcept, is dat alles eerlijk, open en zuiver is. Het gaat om pure aandacht, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Soms probeer ik me harder en zakelijk op te stellen dan ik ben. 
De theekransjes hebben me weer laten stilstaan bij de kracht van zachtheid. Ik zie het als een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen en om ze samen te brengen, zodat ze in verbinding kunnen komen met zichzelf en ook met anderen. De community zit vol met positieve ondernemers en iedereen geeft zijn eigen draai aan de theekransjes, wat het ontzettend inspirerend maakt. Ik zou aanraden om lid te worden, als je net zo van theeleuten houdt als ik en op een laagdrempelige manier mensen wil inspirerend, vanuit gelijkwaardigheid en zonder oordeel.”
Ilaria Caputo – Marketing Coach
www.coloursofhappiness.nl

“De reden om de cursus te volgen is eigenlijk heel eenvoudig: We leven in een wereld waarin oprechte aandacht voor elkaar niet altijd vanzelfsprekend is. Vanuit mijn eigen gedachte om met meer aandacht met mensen (zowel volwassenen als kinderen) om te gaan ging ik op zoek naar een manier om dit te realiseren. Al snel kwam de Theekransjes community op mijn pad. Een ieder werd met zoveel warmte en aandacht ontvangen, dat ik iedereen kan aanraden om het ook te volgen en je aan te sluiten bij de community.” 
Ellen van Koersveld

“Dankzij het volgen van de Spoedcursus Theekransjes ben ik een drempel over gestapt en ontdekt dat ik nog meer gewoon mezelf mag zijn. Het was een waardevolle dag vol compassie. Mijn Theekransjes zullen een waardevolle aanvulling zijn aan de Rouw en Verliesbegeleiding, Kindermeditaie en Tieneryoga die ik geef.”
Margret Oud
www.praktijkdewitteballon.nl

“Ik heb heel lang getwijfeld of ik mee moest doen met een Spoedcursus. De afstanden waren best ver en ik dacht is dit wel iets voor mij en mijn praktijk. Ik zou het andere aanraden om een spoedcursus te volgen omdat het echt iets kan toevoegen aan je praktijk of werk. Op een laagdrempelige manier contact maken met kinderen, jongeren of ouders. Dat is toch te gek om te mogen doen. En dan gezellig met zijn alle aan de thee. Ik zie het al helemaal voor me en ik denk dat het voor heel veel kinderen fijn is als er in hun buurt zoiets wordt georganiseerd door een professional.”
Petra VLoo- Jansen
www.kindercoachingdepuzzel.nl

“Ik heb tijdens deze dag mooi inzichten mogen ontvangen en 10 prachtige vrouwen mogen ontmoeten die ieder hun deel aan deze dag hebben bijgedragen waar ik nog steeds heel blij van word dat we dit hebben mogen delen. Het levert je persoonlijk veel op om een Spoedcursus Theekransjes te volgen en hoe mooi is het om dit vanuit je praktijk op een laagdrempelige manier te gaan delen met ouders en hun kinderen. Ik geloof in de kracht van delen en zal dit met veel liefde en aandacht gaan doen.”
Patricia Vermeer
www.robinsflowkindercoaching.nl

“De Spoedcursus Theekransjes bij Elske heeft me enorm geïnspireerd en enthousiast gemaakt. Al tijdens de cursus liep mijn hoofd over van de ideeën en dat is sindsdien niet meer gestopt. Ik ben nog bezig met het laatste deel van mijn opleiding tot kindercoach en ik ben bezig met het oprichten van mijn eigen praktijk. Door het volgen van de Spoedcursus is het opstarten van mijn bedrijf in een stroomversnelling geraakt.  In plaats van te wachten tot de afronding van mijn opleiding ben ik nu al concrete stappen gaan zetten zodat ik de komende tijd al kan starten met de theekransjes en ik, na mijn diplomering, ook direct kan starten met coachen. Ik raad de Spoedcursus Theekransjes zeker ook aan anderen aan omdat het een prachtige methode is om kinderen (of andere doelgroepen) even echte, oprechte aandacht te geven. Het brengt me terug naar de momenten van vroeger waarbij mijn moeder na schooltijd ons thuis opwachtte met een kopje thee en een koekje. Helaas is dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend en ik gun ook de kinderen van deze tijd dit warme moment. Hoe meer mensen zich aansluiten bij de community des te meer kinderen kunnen genieten van echte aandacht, met thee en wat lekkers.”
Sietske van Maanen
www.kei-coaching.nl

Kijk op onze Facebookpagina voor meer ervaringen van deelnemers.

De antwoorden op de Veelgestelde vragen vind je hier.

Enthousiast?
Nieuwsgierig?
Wil je je aansluiten?
Meer informatie over de Spoedcursus Theekransjes vind je hier.

Theekransjes op Facebook

Als Theekransjes Community hebben we natuurlijk ook een eigen Facebookpagina! We zouden het leuk vinden als je ons wilt volgen, dit kun je doen door de pagina te “liken”.

  •  Regelmatig gratis informatie
  •  Inspiratie
  •  Blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen
  •  Weet als eerste wanneer, welke Theekransjes georganiseerd worden

Klik hier voor onze Instagram
Klik hier voor het Theekransjesbord op Pinterest
Klik hier voor onze Twitter

JA, IK WIL!

Meer informatie over Theekransjes 

Wil jij net als de andere abonnee’s:

  • Op de hoogte blijven van ontwikkelingen en activiteiten
  •  Gratis informatie krijgen
  •  Je laten inspireren
  •  Persoonlijke verhalen lezen?

Meld je dan aan door je gegevens in te vullen in het formulier.
Wij houden ook niet van SPAM en gaan dus goed met je gegevens om. Mocht je toch je weer willen afmelden, is dat geen probleem!

Vul je gegevens in om je te abonneren
dit veld niet invullen s.v.p.